КАНИМ ВИ НА ПАРТИ!

Каним Ви на парти! Къде? В новия ни клон на ул. “Подуево” N10. Заповядайте на 12.02.2012 г да отбележим заедно едно начало. Ще има огромно парти с няколко DJ, танцьорки, оркестър, светлинно шоу и огромни бумтящи фойерверки!

Не, не разбира се. :) Познавате ни :) Никак не харесваме фойерверките и трещенето, което ги съпровожда. Стресът, който носят на животните ни е достатъчен, за да откажем подобна “забава”. А танцьорките и оркестъра някак не се вписват в представата ни за откриване на ветеринарна клиника :)

Ще сме си само ние на партито. Ние и Вие. Ще се видим на  скромна почерпка, ще пийнем по чашка. Ей така, за да видите къде се намира улицата със смешно име “Подуево” и къде можете да ни намерите, освен на ул “Княз Борис I”125.

 

Ще побъбрим, ще се посмеем само както ние си можем.

Разбира се, ще има и типично в наш стил изненада за Вас, а именно бутилки с хелий, за да се позабавляваме и да пеем с чуден елфски тембър. Готови ли сте да приемете това предизвикателство?

12.02.2012 е странна дата, имайки предвид вечната паника за края на света, но пък една наша много любима приятелка, която е в дълбочина запозната с нумерологията и фън шуй-а ни каза, че това е невероятно добра дата за добро начало. Е, ние не сме суеверни, но подобни мисли помагат в такива моменти. А и лесно се помни (както разбира се и смешното име на улицата ни :) ).

Ще има и много снимки! Обещаваме Ви!

В новия ни проект, а именно “Добро хрумване!”-Борово ще Ви посрещат д-р Ива Николова и д-р Надежда Цурева, но разбира се, ще мяркате и останалата част от екипа ни. За толкова години успяхме с повечето от Вас да изградим приятелски взаимоотношения. Стараем се това да си остане така и да се справяме в трудностите заедно.

Ето защо ще бъдем особено щастливи да се видим на 12.02.2012 от 17:00 на ул. “Подуево” N10. Там ще сме всички ние, ще се радвам да сте всички Вие!  Заповядайте всички на едно откриване с хапване, пийване, усмивки, кучета, котки и хелий! Два дена преди деня на влюбените се надяваме София да се е поразмразила :)