ПРОЕКТ КАСТРАЦИИ НА БЕЗСТОПАНСТВЕНИ КОТКИ

От април 2011 година Ветеринарна клиника “Добро хрумване!” участва активно по проекта на Фондация “Четири лапи” за кастрации на безстопанствени котки. Нашият екип силно се вълнува от кампании от този род, защото нееднократно сме заявявали категоричната си позиция, че единствено и само програмите от типа “Кастрирай и върни” са ефективни за контрол на популацията от бездомни животни. Ветеринарна клиника “Добро хрумване!” има традиция в помагането на такъв тип животни и с радост участва в подобни инициативи.

В края на годината равносметката показа, че само за 9 месеца на територията на София по тази програма са кастрирани 833 котки. Имаме удоволствието да заявим, че 480 от тях са направени при нас. Това е най-успешният проект, по който нашата клиника работи. За нас е гордост, че от Фондацията ни гласуваха доверие и решиха да удължат кампанията.

Как да се възползвате от кампанията?

Изключително лесно и удобно. Първа стъпка е да отидете в офиса на Фондация “Четири лапи” на бул. “Скобелев” N 39, ет. 2, ап.4. Там ще Ви дадат талон, на който има написан номер и кратки инструкции. След това трябва да се обадите в нашите клиники, като изберете по-удобната за Вас, за да си запишете час. Телефони за записване на час: 02/929 80 29; моб: 0896/604 835 – за клон Център, моб: 0896/ 604 836 – за клон Борово. Животните е редно да бъдат подложени на 12 часова гладна диета преди операцията. Часовете са сутрин от 8:30 до 9:30. В същия ден, вечерта или на следващия ден, до 09:30 можете да вземете обратно котката, като тя ще Ви бъде върната кастрирана, обезпаразитена, ваксинирана срещу Бяс, с поставени антибиотик и препарат за борба с болката, с маркирано ляво ухо и татуировка на дясното ухо. Конци не се свалят, използваме само резорбируеми конци.

Възползвайте се от програмата на Фондация “Четири лапи” и Ветеринарна клиника “Добро хрумване!”. Прочетете защо кастрацията на безстопанствени котки е важна!

9 thoughts on “ПРОЕКТ КАСТРАЦИИ НА БЕЗСТОПАНСТВЕНИ КОТКИ

  1. Pingback: รับรื้อถอน

  2. Pingback: http://seattlewomenmag.xyz/blogs/viewstory/16543

  3. Pingback: คาสิโนสด

  4. Pingback: super kaya 88

  5. Pingback: แฟชั่นเกาหลี

  6. Pingback: slot88 jp

  7. Pingback: 웹툰 사이트

  8. Pingback: เผาผลาญไขมัน

  9. Pingback: buy hydrocodone online

Comments are closed.