ПОДАРИ КАЛЕНДАР ЗА КОЛЕДА – ЕДНО НАИСТИНА ДОБРО ХРУМВАНЕ!

 

корица

 

Мили приятели, тази Коледа Ви предлагаме един страхотен календар. Той ще излезе от печат съвсем скоро, за което ще Ви информираме. Подарете здраве и шанс на бездомни животни. Дарявайки 10 лв за този календар, Вие помагате на клиники “Добро хрумване!” да обгрижват бездомните животни, на които са попечител.

А за да е и много удобен за Вас, на всяка негова страничка има бележка за подсещане за ежемесечното обезпаразитяване. Има напомняне и за момента, в който да започнете профилактиката срещу Дирофилариоза, а има и място да запишете Ваша бележка. Съвсем в началото пък, на месец Януари, има подсещане да отворите паспорта или здравната книжка на Вашето куче или коте и да отбележите датата в новия Ви календар. Така няма да пропуснете тази важна дата.

Ето няколко месеца, за да видите какво успяхме да сътворим:

март

март

юли

юли

септември

септември

 

декември

декември

Подарете си за Коледа нещо полезно. Дарете 10 лв и вземете нашия календар, който направихме с цялата си любов. Безкрайно сме благодарни на вълшебницата Ради Кабакчиева, която дари труда, креативността и времето си, за да направи този календар възможен. Ради, ти си съкровище!

5 thoughts on “ПОДАРИ КАЛЕНДАР ЗА КОЛЕДА – ЕДНО НАИСТИНА ДОБРО ХРУМВАНЕ!

  1. Pingback: บาคาร่าเว็บตรง

  2. Pingback: ร้านวัสดุก่อสร้างเชียงใหม่

  3. Pingback: pgslot

  4. Pingback: fake id card

  5. Pingback: เซียน24

Comments are closed.