Съвместна кампания на Ветеринарни клиники “Добро хрумване!” и Микрочип.бг

sando

Както знаете, в клиники “Добро хрумване!” от началото на април се предлага пакетът на Микрочип.бг. Самият проект е доста интересен. В себе си, пакетът включва много услуги, медальон и карта за намаление в клиниките.

Какво представлява медальонът? На него има QR код. Той може да бъде разчетен от всеки смарт телефон. Представете си, че намерите куче. Какво е първото нещо, което ще направите? Ще се опитате да го закарате при ветеринарен лекар, който с четец за микрочипове ще търси в кучето дали има чип, след което ще потърси някакви данни за чипа в базата данни и регистъра, но какво правим ако кучето няма чип? Ами ако не е регистрирано? Тогава просто оставате с куче, на което да търсите по старите начини собствениците. Сега си представете, че това е вашето куче. Не е ли малко страшно? Всъщност много е страшно.

С медальончето с QR код нещата стават по-лесно. Снимате кода, телефонът ви веднага ви дава информацията. Име и телефон на собственика. Звъните му и те отново и бързо са заедно. Още едно предимство имат тези медальони! Информацията, която могат да дадат може да се променя безброй пъти. В случай, че ви се налага, разбира се, а именно – смяна на телефон, смяна на собственик или ако заминете за 2-3 месеца извън страната, а дадете животното на някой да ви го гледа, докато не сте заедно. А ако загубите медальончето и/или то се счупи, преиздаването му е много бързо и евтино!

Какво обаче още ви дава достъпът до системата на Микрочип.бг? Всички бързаме много, живеем в трудни времена и покрай хилядите ангажименти не е рядкост да позанемарим профилактиката на любимеца си. Опитваме се да измисляме хитринки. Римайндъри на телефона, на компютъра… И след 5 минути сме забравили. А колко време, след като напуснете кабинета на лекаря на вашето животно помните кога беше следващата ваксина? Или следващият преглед при животни с хронични заболявания? Или следващото обезпаразитяване? А кога започваше профилактиката за дирофилария? Въпроси, отметки, напомняния и всичко това измежду хилядите други неща за помнене… Ужас… Пакетът Микрочип.бг включва в себе си и напомняния чрез sms или имейл за ваксинация, вътрешно обезпаразитяване, въшно обезпаразитяване, контролен преглед и/или изследване при хронични заболявания, профилактика за дирофилария, както и информация за промоции, новини от вашите лекари и много, много други полезни неща.

Не на последно място, пакетът Микрочип.бг ви дава преференции в клиники „Добро хрумване!“. Всеки притежател на такава карта получава постоянна отстъпка от 3% за абсолютно всичко, което се предлага под формата на услуги, препарати, храни. Всичко. Само с тези 3% за една година от всички профилактични манипулации за кучето си, ще спестите абонаментната такса за пакета.

И разбира се, най-прекрасното. Микрочип.бг дарява 1 лв от всеки продаден пакет на Фондация „Четири лапи“, която обгрижва много бездомни животни и осъществява кастрации из цялата страна.