Започваме Puppy classes!

За повечето от нас, гледката на боричкащи се кутрета е серотонинова инжекция. Знаеш ли обаче, че играта им позволява да научат и овладеят жизненоважните правила на общуване със себеподобни? Че правилната ранна социализация може ти спести много бъдещи главоболия? Или че периодът до 20-тата седмица след раждане е критичен за оформянето на характера на твоето куче?

За да се възползваме максимално от преимуществата на ранното обучение и социализация, ние от ветеринарни клиики “Добро хрумване!” и Citydogs.bg създадохме първия в България специализиран курс за кутрета.

За кого е подходящ този курс?

За всяко кученце на възраст от 8 до 18 седмици – периодът, в който кучето изгражда своя характер и учи най-лесно и бързо.

Какво предлага курсът?

Курсът се състои от първоначална индивидуална консултация на удобно за теб място, социализационна програма, изготвена според нуждите и възможностите ти, и 6 урока (провеждат се веднъж седмично) в контролирана среда, под наблюдението и насоките на опитни треньори и ветеринарни лекари. Веднага след първоначалната консултация ще получиш достъп до фейсбук групата на Клуба, в която ще отговаряме своевременно на всичките ти въпроси, възникнали по време на курса, и ще проследяваме и коментираме заедно как се справяш с многото забавни домашни, които ще ти даваме. В присъствените часове твоят любимец ще се срещне с много нови хора и с кученца на своята възраст, ще се озове в непознати ситуации, ще се запознае със страшни предмети и звуци (прахосмукачки, сирени, чадъри, балони и тн). Ще свикне да бъде докосван от други хора, ще се научи как да играе със себеподобни, без да се страхува или бъде агресивен.

Разбира се, ще му покажем и колко е забавно (и вкусно) да изпълняваш задачки – ела, седни, легни, следвай ме, остави тази пържола и др.

А теб ще научим как да бъдеш най-добрия треньор на своя Шаро.

Кой води курса?

Треньорите от Citydogs.bg, ветеринарните лекари от „Добро Хрумване!“ и социализационните експерти Челси и Бъгс.

Какво е нужно, за да може твоето кученце да участва в курса?

С оглед на безопасността на всички участници в Клуба, присъствената част от курса ще е достъпна за кучета с минимум 2 ваксинации срещу Гана и Парвовироза, една срещу кучешка кашлица, 2 вътрешни и 1 външно обезпаразитявания, тест за Гиардия и Коронавироза и преглед от ветеринарен лекар. За тези, които още не отговарят на изискванията за безопасност ще изготвим (след първоначалната консултация) персонален социализационен план, към който да се придържат, докато стане време да се присъединят към присъствените часове. Нужно е да носиш и копие от паспорта на любимеца си и попълнена Декларация за съгласие (ще ти я пратим на мейла, след като се свържеш с нас).

Идваме! Кога, къде и колко?

Началото е на 28.04.2018г. Оттам насетне сме на линия всяка събота от 10:30 часа в сградата на ветеринарна клиника „Добро хрумване!“ – адрес ул. “Пиер Дегейтър” 10Б. Можеш да започнеш произволна, удобна за теб събота. Цената на курса е 180 лева.

Важно! Всяка група се състои от максимум 6 кученца и техните стопани. За участие се свържи с нас на телефони 0886373786 – Антон, 0887618664 – Теодора или ни пиши на info@citydogs.bg

3 thoughts on “Започваме Puppy classes!

  1. Pingback: Psilocybin mushroom Jefferson County Washington  online

  2. Pingback: Public Health Degree in Africa

  3. Pingback: helpful hints

Comments are closed.